Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do
Producenci
Promocje
BRANSOLETKA dziecięca samolot
BRANSOLETKA dziecięca samolot
288,00 zł 232,00 zł
szt.
SEAFOLLY KAFTAN
SEAFOLLY KAFTAN
169,00 zł 99,00 zł
szt.
ZŁOTY PIERŚCIONEK Z CYRKONIĄ
ZŁOTY PIERŚCIONEK Z CYRKONIĄ
301,00 zł 240,00 zł
szt.
LITTLE MISTRESS SUKIENKA
LITTLE MISTRESS SUKIENKA
159,00 zł 159,00 zł
szt.
LACE & BEADS  SUKIENKA
LACE & BEADS SUKIENKA
559,00 zł 299,00 zł
szt.
ZŁOTA ZAWIESZKA AMOR ZE STRZAŁĄ
ZŁOTA ZAWIESZKA AMOR ZE STRZAŁĄ
751,00 zł 604,00 zł
szt.
HUGO BOSS SWETR
HUGO BOSS SWETR
299,00 zł 199,00 zł
szt.
ONLY MARYNARKA PUDROWY RÓŻ
ONLY MARYNARKA PUDROWY RÓŻ
149,00 zł 99,00 zł
szt.
HUGO BOSS SWETR SZARY
HUGO BOSS SWETR SZARY
299,00 zł 199,00 zł
szt.
JOE BROWNS SUKIENKA
JOE BROWNS SUKIENKA
189,00 zł 99,00 zł
szt.
SREBRNA BRANSOLETKA Z KRYSZTAŁKAMI
SREBRNA BRANSOLETKA Z KRYSZTAŁKAMI
239,00 zł 120,00 zł
szt.
JOE BROWNS SUKIENKA
JOE BROWNS SUKIENKA
199,00 zł 99,00 zł
szt.
Wersje językowe

MASŁO SHEA NIERAFINOWANE ORGANICZNE 100 ML

MASŁO SHEA NIERAFINOWANE ORGANICZNE 100 ML
MASŁO SHEA NIERAFINOWANE ORGANICZNE 100 ML

Masło shea (karite) zimnotłoczone, nierafinowane, organiczne – najbardziej wartościowy rodzaj.
INCI: Butyrospermum Parkii Butter.
Surowiec kosmetyczny.

Organiczne masło shea otrzymywane jest metodą tłoczenia na zimno z nasion afrykańskiego drzewa Masłosz Parka, uznawanego w Afryce za roślinę świętą. Pochodzi z kontrolowanych upraw. Jest prawdziwym skarbem Natury ze względu na wszechstronne właściwości kosmetyczne.

Ma działanie przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwstarzeniowe. Regeneruje i odżywia skórę. Przyspiesza gojenie ran, łagodzi zmiany alergiczne. Jest bogate w nasycone i nienasycone kwasy tłuszczowe, zawiera dużą ilość witaminy A i E oraz naturalny filtr UV – kwas trans cynamonowy. Jest bezpieczne dla kobiet w ciąży.

Masło ma konsystencję stałą, jednak topi się podczas kontaktu ze skórą, łatwo rozsmarowuje i szybko wchłania. Może być stosowane przez osoby z różnego rodzaju cerą, ponieważ nie powoduje ryzyka zapchania porów skóry. Należy pamiętać, że jest to masło bardzo wydajne, więc niewielka ilość zapewnia odpowiednią ochronę wybranego fragmentu ciała. Masło ma delikatny, naturalny, lekko orzechowy zapach i beżowy kolor. Kosmetyk jednoskładnikowy uniwersalny!!!

ZASTOSOWANIE:

  • każdy rodzaj skóry, a szczególnie skóra sucha, wrażliwa
  • silne właściwości natłuszczające, odżywcze i regenerujące skórę
  • nie powoduje zapychania skóry, łagodne, bezpieczne
  • zastępuje krem do twarzy, rąk, stóp, balsam do ciała

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość masła nanieść na dłonie, potrzeć, aby się rozgrzało i było łatwiejsze do aplikacji
  • wmasować w lekko wilgotną skórę
  • stosować do kilku razy dziennie

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 25,00 zł
szt.

OLEJ ARGANOWY BIO 10 ML

OLEJ ARGANOWY BIO 10 ML
OLEJ ARGANOWY BIO 10 ML

Naturalny olej arganowy BIO zimnotłoczony, nierafinowany 100%.
INCI: Argania Spinosa Kernel Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej arganowy bio otrzymywany jest poprzez tłoczenie na zimno nasion drzewa arganowego. Pochodzi z kontrolowanych upraw. Olej arganowy nazywany jest złotem Maroka. Nadaje się do pielęgnacji każdego rodzaju cery. Polecany jest głównie do pielęgnacji skóry dojrzałej, ponieważ zawiera dużą ilość antyoksydantów i witaminy E, dzięki czemu zapobiega pojawianiu się zmarszczek oraz pomaga zniwelować już istniejące. Ma działanie przeciwzapalne i ochronne (przed działaniem słońca i wiatru). Zwiększa odporność skóry na niekorzystne czynniki zewnętrzne. Idealny do pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.

ZASTOSOWANIE:

  • skóra sucha, dojrzała
  • zamiast kremu przeciwzmarszczkowego
  • zamiast kremu pod oczy
  • jako odżywka do włosów i paznokci
  • nawilża, wygładza, napina skórę
  • chroni przed niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 15,00 zł
szt.

OLEJ JOJOBA GOLD 30 ML

OLEJ JOJOBA GOLD 30 ML
OLEJ JOJOBA GOLD 30 ML

Naturalny olej jojoba gold zimnotłoczony 100%.
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej jojoba gold jest otrzymywany poprzez tłoczenie na zimno nasion drzew jojoba rosnących w Ameryce Środkowej.
Jest niezastąpionym olejem kosmetycznym, nadającym się do pielęgnacji każdego rodzaju skóry. Mówi się o nim  płynny wosk, ponieważ jego skład jest bardzo zbliżony do składu ludzkiego sebum – wydzieliny gruczołów łojowych skóry.

Polecany jest szczególnie dla suchej, uszkodzonej skóry, gdyż posiada doskonałe właściwości nawilżające. Sprawdzi się również w pielęgnacji cery przetłuszcza­jącej się i mieszanej, ponieważ reguluje wydzielanie sebum. Bardzo zalecany do włosów i skóry głowy skłonnej do łupieżu i łojotoku.

ZASTOSOWANIE:

  • każdy rodzaj skóry
  • zamiast kremu do twarzy
  • ma silne właściwości nawilżające
  • do skóry tłustej – reguluje wydzielanie sebum
  • jako odżywka do włosów
  • jako wcierka do skóry głowy z łupieżem i łojotokiem

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 20,00 zł
szt.

OLEJ MAKADAMIA NIERAFINOWANY 30 ML

OLEJ MAKADAMIA NIERAFINOWANY 30 ML
OLEJ MAKADAMIA NIERAFINOWANY 30 ML

Naturalny olej makadamia zimnotłoczony, nierafinowany 100%.
INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej makadamia uzyskiwany jest z orzechów pochodzących najczęściej z Australii. Skład olejku makadamia jest wyjątkowo korzystny: zawiera dużo witaminy A i E, które są niezbędne do zdrowego i młodego wyglądu. Dzięki wysokiej zawartości kwasów tłuszczowych, olej makadamia to jeden z najbardziej skutecznych naturalnych kosmetyków, który szybko odżywia i regeneruje skórę.

Zalecany do skóry suchej, dojrzałej, wrażliwej, z przebarwieniami. Sprawdzi się także przy pielęgnacji skóry podczas i po ciąży, z rozstępami oraz cellulitem.

Olej makadamia to jeden z najbardziej odżywczych olejów, jaki możemy zastosować na włosy, dłonie i paznokcie.

Olej makadamia wchłania się szybko i głęboko. Ma delikatnie orzechowy, przyjemny zapach.

ZASTOSOWANIE:

  • każdy rodzaj skóry, a szczególnie skóra sucha, dojrzała, wrażliwa, z przebarwieniami
  • dobrze się wchłania
  • zamiast kremu do twarzy
  • dobrze odżywia i regeneruje skórę
  • do pielęgnacji włosów, dłoni i paznokci
  • do pielęgnacji skóry podczas i po ciąży, z rozstępami i cellulitem

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można mieszać z innymi olejami lub używać pojedynczo
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 25,00 zł
szt.

OLEJ Z NASION CZARNUSZKI NIERAFINOWANY 30 ML

OLEJ Z NASION CZARNUSZKI NIERAFINOWANY 30 ML
OLEJ Z NASION CZARNUSZKI NIERAFINOWANY 30 ML

Naturalny olej z nasion czarnuszki zimnotłoczony, nierafinowany 100%.
INCI: Nigella Sativa Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej z nasion czarnuszki (czarnego kminu) jest otrzymywany poprzez tłoczenie na zimno nasion czarnuszki. Czarnuszka znana i ceniona była już w starożytnym Egipcie i nazywana jest złotem Faraonów. Olej z nasion czarnuszki dobrze się rozprowadza, szybko wchłania, może być stosowany na dzień i na noc. Chroni przed poparzeniem słonecznym, łagodzi podrażnienia. Jest bardzo cennym olejem do pielęgnacji skóry tłustej, trądzikowej,
ze zmianami skórnymi i AZS. Ma działanie przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne. Chroni skórę przed wolnymi rodnikami. Spowalnia procesy starzenia się skóry.

ZASTOSOWANIE:

  • skóra tłusta, trądzikowa, alergiczna
  • zamiast kremu do twarzy
  • szybko się wchłania
  • ma właściwości przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne
  • pomaga w pielęgnacji skóry z problemami i AZS

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 20,00 zł
szt.

OLEJ Z NASION DZIKIEJ RÓŻY NIERAFINOWANY 30 ML

OLEJ Z NASION DZIKIEJ RÓŻY NIERAFINOWANY 30 ML
OLEJ Z NASION DZIKIEJ RÓŻY NIERAFINOWANY 30 ML

Olej z nasion dzikiej róży zimnotłoczony, nierafinowany 100%.

 

Surowiec kosmetyczny. Tylko do użytku zewnętrznego.

 

Opakowanie: butelka z ciemnego szkła farmaceutycznego z biało-złotą pompką i bezbarwną nasadką.

 

Pojemność: 30 ml.

 

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 30,00 zł
szt.

OLEJ Z OPUNCJI FIGOWEJ 10 ML

OLEJ Z OPUNCJI FIGOWEJ 10 ML
OLEJ Z OPUNCJI FIGOWEJ 10 ML

Olej z opuncji figowej zimnotłoczony, nierafinowany 100%.

 

Surowiec kosmetyczny. Tylko do użytku zewnętrznego.

 

Opakowanie: butelka z ciemnego szkła ze szklaną pipetą.

 

Pojemność: 10 ml.

 

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 45,00 zł
szt.

OLEJ Z PESTEK MALIN NIERAFINOWANY 30 ML

OLEJ Z PESTEK MALIN NIERAFINOWANY 30 ML
OLEJ Z PESTEK MALIN NIERAFINOWANY 30 ML

Naturalny olej z pestek malin zimnotłoczony, nierafinowany 100%.
INCI: Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej z pestek malin otrzymywany jest przez tłoczenie na zimno pestek malin. Olej jest nierafinowany, więc zawiera swoje wszystkie cenne składniki. Jest delikatny, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Może być stosowany na dzień i na noc. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6. Nadaje się do każdego rodzaju skóry, a najbardziej sprawdzi się przy pielęgnacji skóry wrażliwej, alergicznej i suchej. Wygładza i nawilża skórę, poprawia jej koloryt, odżywia. Posiada właściwości ochrony skóry przed promieniowaniem UV (SPF 28-50). Działa antyoksydacyjnie i antybakteryjnie. Przyspiesza gojenie ran.

ZASTOSOWANIE:

  • każdy rodzaj skóry, a szczególnie skóra sucha, wrażliwa, alergiczna
  • jeden z najgłębiej wnikających olejów kosmetycznych
  • lekki, szybko się wchłania
  • zamiast kremu do twarzy
  • ma silne właściwości nawilżające, wygładzające
  • wyrównuje koloryt skóry
  • najsilniejszy naturalny filtr UV (SPF 28-50)

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 25,00 zł
szt.

OLEJ Z PESTEK ŚLIWEK NIERAFINOWANY 30 ML

OLEJ Z PESTEK ŚLIWEK NIERAFINOWANY 30 ML
OLEJ Z PESTEK ŚLIWEK NIERAFINOWANY 30 ML

Naturalny olej z pestek śliwek zimnotłoczony, nierafinowany 100%.
INCI: Prunus Domestica (Plum) Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej z pestek śliwek otrzymywany jest przez tłoczenie na zimno. Posiada przepiękny, migdałowo-marcepanowy zapach i żółty kolor. Jest bardzo lekki, szybko się wchłania. Doskonale nawilża i zmiękcza suchą skórę. Odbudowuje uszkodzony naskórek. Redukuje zmarszczki. Chroni przed działaniem procesów zewnętrznych. Pomaga przy pielęgnacji skóry tłustej, skłonnej do wyprysków, regulując wydzielanie sebum. Olej z pestek śliwek jest bogaty w witaminę E, witaminy B i beta-karoten. To wspaniała odżywka na końcówki włosów oraz paznokcie, gdyż regeneruje komórki.

ZASTOSOWANIE:

  • każdy rodzaj skóry, a szczególnie skóra sucha i podrażniona oraz tłusta
  • lekki, szybko się wchłania
  • zamiast kremu do twarzy
  • ma silne właściwości nawilżające, odbudowujące
  • redukuje zmarszczki
  • odżywka na końcówki włosów i paznokcie

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 25,00 zł
szt.

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW RAFINOWANY 100 ML

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW RAFINOWANY 100 ML
OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW RAFINOWANY 100 ML

Naturalny olej ze słodkich migdałów, rafinowany.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Olej ze słodkich migdałów jest bardzo delikatnym rodzajem oleju kosmetycznego, który może być stosowany nawet na skórę noworodków. Olej ten posiada dużą zawartość kwasu oleinowego oraz linolowego, co nadaje mu właściwości natłuszczające, zmiękczające i wygładzające. Jest lekki, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Świetnie sprawdzi się przy masażu skóry. Jest bezzapachowy, więc można go łączyć z naturalnymi olejkami eterycznymi. Posiada właściwości wzmacniające włosy i paznokcie, więc warto wykorzystać go do zabiegu olejowania włosów. Nadaje się do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, a szczególnie do skóry suchej i wrażliwej.

ZASTOSOWANIE:

  • każdy rodzaj skóry, a szczególnie skóra sucha i wrażliwa
  • zamiast balsamu do ciała
  • szybko się wchłania
  • wzmacnia włosy i paznokcie
  • nadaje się do masażu

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na skórę, wmasować
  • najlepiej stosować po kąpieli na lekko wilgotną skórę
  • można dodać do niego kilka kropli olejku eterycznego
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 30,00 zł
szt.

OLEJEK NATURALNY DO SKÓREK I PAZNOKCI POMARAŃCZA I BERGAMOTKA EKOLOGICZNN

OLEJEK NATURALNY DO SKÓREK I PAZNOKCI POMARAŃCZA I BERGAMOTKA EKOLOGICZNN
OLEJEK NATURALNY DO SKÓREK I PAZNOKCI POMARAŃCZA I BERGAMOTKA EKOLOGICZNN

Olejek naturalny do skórek i paznokci pomarańcza i bergamotka.Opakowanie:  butelka z ciemnego szkła ze szklaną pipetą.Pojemność: 10 ml.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 20,00 zł
szt.

POTRÓJNY KWAS HIALURONOWY 1% 30 ML (NAWILŻENIE)

POTRÓJNY KWAS HIALURONOWY 1% 30 ML (NAWILŻENIE)
POTRÓJNY KWAS HIALURONOWY 1% 30 ML (NAWILŻENIE)

Potrójny kwas hialuronowy 1%.

 

Surowiec kosmetyczny. Tylko do użytku zewnętrznego.

 

Opakowanie: butelka z ciemnego szkła farmaceutycznego z biało-srebrną pipetą.

 

Pojemność: 30 ml.

 

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 30,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl